Christian H. Liebergreen vil sejle jorden rundt non-stop. Foto: Liebergreen.

Danmarks ukendte solo-sejlads jorden rundt - Jeg har sat mig noget for - og gør det

12-12-2012 13:15 Trine Søe12-12-2012 12:15 - Øyvind Bordal
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Bådmagasinets journalist Øyvind Bordal er som den eneste medierepræsentant i kontakt med Christian H. Liebergreen, som lige nu sejler alene rundt om jorden. Sejladsen er en non-stop sejlads med start og mål i Skagen.

Direkte fra 40. breddegrad

Men hvis du vil ind under overfladen, og læse hvad en solosejler tænker, alene i Sydhavet, mens 10 meters bølger tårner sig over hans lille båd dag og nat – ja, så skal du læse seneste nummer af Bådmagasinet. Her finder du særlige udsnit af mailkorrespondancen direkte fra 40. breddegrad, hvor Liebergreen fortæller om sin hverdag under den ca. 300 døgn lange sørejse og hvilke tanker og følelser, der melder sig. Her er et lille uddrag:

Kan du beskrive de følelser, du gennemgår igennem døgnet og efter vejret skifter?

"Ofte er jeg varskoet med hensyn til vejret fra vejrkortene og Jan Møller hjemme i Danmark. Men farten har helt klart en betydning for humøret, det er i top, når vi skyder en god fart. Hvis der er en ting, der driler om bord, har jeg svært ved at slappe helt af, men jeg prøver at finde en løsning på det".

Læs mere om Liebergreens Jordomsejling i den seneste udgave af Bådmagasinet.

Køb artiklen - Læs artiklen "Danmarks anden solosejler jorden rundt - Jeg har sat mig noget for - og gør det". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden. Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer