fbpx

Klubhuse nedrives på Nyborg Marina

Inkluder i Newsletter: Ja

Havnen i Nyborg er ved at gennemgå en større renovering og modernisering, der vil blive langt mere synlig her i efteråret. Inden længe skal to af de gamle klubhuse nedrives. Arealet skal dog ikke stå tomt, idet der opføres et nyt stort byggeri med nye klubhuse, kontor til havnefogeden og sejlerstue.

"Pengene til denne del af projektet har vi netop frigivet og udbudsmaterialet er på plads", udtaler Per Jespersen formand for Teknik- og Miljøudvalget i Nyborg Kommune.

Når selve nedrivningen går i gang, bliver motorbådsklubben, småbådsklubben og kajakklubben hjemløse for en tid. Den midlertidige hjemløshed løses med skurvogne på havnen, således brugerne bevarer tilknytning til havnen i nedrivningsfasen og byggeperioden.

Tidligere på året blev to nye beddinger i Nyborg Marina til henholdsvis sejljoller og motorbåde færdige på arealet ind mod Koppers. Ligesom man har fået ny mastekran, som sejlbådene rent faktisk kan benytte. Her har tidligere været problemer med, at vanddybden ved kranen var for lav.

Budgettet for moderniseringen af Nyborg Marina er sat til omkring 100 millioner kroner. Det forventes, at hele projektet for Nyborg Marina afsluttes indenfor fire år.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *