ØRC savner din tilmelding. Skynd dig inden det måske er for sent!

ØRC lever, men ikke uden sejlere - hvor bliver I af ?

11-08-2017 14:27 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Sidste år blev der ikke afviklet nogen 'kapsejlads' med grønne bukser. ØRC blev aflyst, da firkløveret bestående af Mads Christensen, Casper Engen Peetz, Jørgen Krogh og Trine Fabienke valgte at trække stikket. De var simpelthen slid op efter mange års flot indsats for denne noget aparte sejlads.

Sejlerne var bedrøvet. Over 500 af slagsen havde siden starten tilbage i 2010 festet på molen i Malmø, og ofte udviklede festerne sig i det svenske til noget som ingen ende ville tage - i august 2016 var det slut, indtil Hellerup Sejlklub greb bolden, og i februar d.å. annoncerede at nu ville det igen blive muligt at sejle ØRC.

Tilbage i februar kunne Bådmagasinet berette: Hellerup Sejlklub har altid været en stor del af sejladsen og de har i alle år hjulpet med at lave start og måltagning. Som stævneleder er Christian Lerche valgt, et utraditionelt valg. Det bliver spændende at se, om denne altid korrekte og internationale baneleder, forstå at ØRC er alt andet end snorlige baner og korrekte starter?

Selv siger Christian: 'Jeg lover sejlerne en rigtig sjov weekend på vandet. Restaurant Glasklart står klar til alletiders fest og de mange grønne bukser er sendt i udbud, så Hellerup Sejlklub skal nok blive klar'.

Million-dollar question - hvor bliver I af?

I skrivende stund, her fredag den 11. august er der ikke nok tilmeldte til at arrangementet gennemføres (!), så sidder du med planer om at deltage i festivitassen, så er det med at komme ud af busken, og få tilmeldt dig og dit team.

Skynd dig inden det er for sent, du skal ikke vente mange døgn...

Klik direkte på linket her, så hopper du lige over til tilmeldingsblanketten, vupti - og god tur.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer