fbpx

Beskyt dig selv i solen med en ny app

Inkluder i Newsletter: Ja

Der er godt nyt til de mange danskere, der hvert år bekymrer sig om solen, når UV-indekset er på sit højeste, og behovet for en god og beskyttende solcreme atter bliver en del af den daglige rutine sommeren over - husk at vandet reflektere solens stråler, så du rammes hårdere på vandet. Den danske solcremeproducent P20 har nemlig lanceret app’en, P20 Sun Planner, der skal gøre det nemmere at passe på huden i solen og give danskerne bedre solvaner.

Hvilken faktor?

Med sommer og sol følger der som oftest også bekymringer med for rigtig mange danskere. For nok ved de fleste, at solcreme er en nødvendighed i sommerens sol, men mange er i tvivl om, hvilken faktor solcreme de skal have på, og hvor længe de kan være ude i solen. Der er heldigvis hjælp at hente, da appen gør det lettere at planlægge sin egen og familiens dag i solen.

”De fleste ved, at solcreme er en nødvendighed, når solen skinner. Men vi oplever, at mange er i tvivl om, hvilken faktor de skal bruge, og hvor lang tid de kan opholde sig i solen, samt hvornår UV indekset ændrer sig i løbet af dagen. Det er nemlig styrken af UV strålingen og ikke temperaturen, der er afgørende for, om du kan blive skoldet, og det kan derfor være svært for forbrugeren at kende det nøjagtige UV-indeks. App’ens anbefalinger skifter derfor alt efter, hvor du befinder dig og hvordan UV-indekset er henover dagen", udtaler Emilie Valda Nugent, Jr. Product Manager fra P20 og fortsætter: ”Du opretter en profil ved at indtaste alder, køn, hudtype, omgivelser (eksempelvis strand, vand eller sne), hvor du befinder dig (dette sker via GPS i din telefon) samt tidsrum på dagen, du planlægger at være ude. Så giver app’en dig anbefalinger til sund soladfærd, samt den SPF-anbefaling, din hud skal bruge for at kunne tåle solen. Anbefalingerne skifter alt efter, hvor du befinder dig og hvordan UV-indekset er hen over dagen”.

61041 riemann app packshots 0 

Hold styr på hele familien

App’en giver mulighed for at oprette fire forskellige profiler, så man kan få hjælp til at planlægge dagen i solen for både (flere) børn og forældrene selv. Det er dog ikke muligt at oprette en profil til børn under tre år, da det anbefales, at de ikke opholder sig direkte i solen.App’en er gratis og hentes til både iPhone og Android.

 




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *