fbpx

Thurø Sejlklub føjer endnu en J70 til klubbens flåde

Inkluder i Newsletter: Ja

Den 76. standerhejsning i Thurø Sejlklub blev igen i år et tilløbsstykke, hvor Formand Ib Oldrup stolt kunne fortælle om alle de priser som klubben har været indstillet til i løbet af vinteren, og at klubben har været igennem en længere klubudviklingsproces med eksterne konsulenter.

Line Markert havde også store ord omkring Thurø Sejlklubs mange aktiviteter, herunder smuglerskolen, sejl og studér, og ikke mindst at klubben igen i år har dåb af endnu en J70’ere, så der nu ligger hele tre J/70ere til medlemmernes brug.

”Vi håber at kunne bringe mange af de forbilledlige projekter som Thurø Sejlklub har, ud til mange flere sejlklubber i landet. Ikke mindst den måde I bruger J70’erne til at binde klubben sammen og projekter som Sejl & Studér og smuglerskolen” udtalte Line Markert i forbindelse med standerhejsningen.

Ungdomsformand Mette Christoffersen, modtog beviset Ungdomsvenlig Sejlklub for et ambitiøst arbejde med udvikling og sikring af ungdomsafdelingen, som har 55 unge sejler, til træning to gange om ugen.
Allerede nu er planlægningen i gang til næste års sommersejl, som igen bliver et samarbejde mellem sejlklubben, lokale statister og Svendborg museum.

Prisuddeling

Ungdomsformand Mette Christoffersen, modtog beviset Ungdomsvenlig Sejlklub for et ambitiøst arbejde med udvikling og sikring af ungdomsafdelingen.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *