fbpx

Hou Maritime Idrætsefterskole - klar til sæsonstart

Inkluder i Newsletter: Ja

På Hou Maritime Idrætsefterskole længes man, ligesom os andre, efter at komme en tur på vandet igen. Men eleverne har ikke kedet sig på de mørke vinteraftner. 21 af skolens elever meldte sig til at deltage i den frivillige Yachtskipper 3 undervisning. 13 af eleverne valgte at gå op til prøve - og her af bestod de 10. Eleverne kan nu kaldes sig for Yachtskippere af 3. grad.

Martin Teglgaard Risen Christensen, der er lærer på skole og sejler i sin fritiden fortæller: "Både elever og lærere har lært rigtigt meget i dette forløb, og vi er nu klar til at gøre yachtskipper 3 undervisning til en permanent del af vores sejlads tilbud. Derudover er vinteren brugt på at give de øvrige sejlere både Duelighedsbevis og SRC-Certifikat"

Forår og ligastævner

Der er bestemt forår i luften, for i sidste uge blev Hou Maritime Idrætsefterskoles både søsat. Den består af seks J80ere, fire Svendborg Seniorer og to RIBS. Eleverne er med hele vejen rundt om bådene, så de, får en god forståelse af, hvordan en rig fungerer, hvordan polerer man fribordet og tjekker skøder og fald - og at det kan betale sig at være grundig med flere ting om bord.

Eleverne har ambitioner for deres sejlads, og efterskolen skal for første gang være en del af Sejlsportsligaens 2. division, hvor man håber at kunne gøre en god figur. Første stævne ligger i maj måned, men allerede nu har en håndfuld elever startet træningen, så de kan være knivskarpe til kapstart i Struer.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *