Bedre placering i Aarhus findes nok ikke til et sejlsportscenter!

Aarhus – Danmarks epicenter for sejlsport

28-03-2017 15:03 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Byggeriet af Aarhus Internationale Sejlsportscenter tager form på havnen i Aarhus. Sejlsportscentret er tegnet af arkitektfirmaet Entasis i samarbejde med Praksis Arkitekter, Henry Jensen A/S og Schønherr A/S.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter skal i fremtiden være et centralt omdrejningspunkt for sejlsporten på Aarhus Bugten og vil udgøre en flot ramme for VM i samtlige olympiske sejlsportsdiscipliner i Aarhus i 2018.

Ambitionsniveauet i Aarhus er skyhøjt, og med stor sikkerhed lykkedes det for de ihærdige aarhusianere at tiltrække og gennemføre større sejlsportsbegivenheder. I sidste uge blev det afsløret, at Volvo Ocean Race gæster Aarhus den 22. juni 2018 - sådan!

Sejlsprts

Aarhus International Sejlsportscenter under opførelse.

Synliggøre sejlsportens kvaliteter

Aarhusianerne har ikke kun de store internationale stævner i tankerne. Det er planen, at sejlsportscentret skal binde vand og by langt tættere sammen. Løfte dansk ungdoms-, talent- og elitesport, og desuden synliggøre sejlsportens mange kvaliteter over for nye brugergrupper, ikke mindst inden for børne- og ungeområdet.

storehal2 bluesky

I Sejlsportscentret vil det være muligt at have en rigget 49er stående med sejl og rig på.

Sejlsportscenteret vil uden tvivl give et kæmpe løft til sejlsporten, og Aarhus vil uden tvivl være det nye epicenter for sejlsport i Danmark.

 

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer