Klaus Jensen er Anholts nye havnefoged, som øens gæstesejlere kan se frem til at møde. Foto: Anholt Havn.

Ny havnefoged på Anholt Havn

19-03-2017 13:54 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den kommende sæsons mange gæstesejlere til øen midt i Kattegat, Anholt, kan se frem til at blive serviceret af en øens og havnens nye havnefoged, Klaus Jensen. De seneste fire år har Klaus drevet sommerrestauranten "Algot fra havet". Udover at være restauratør, så har Klaus en håndværksmæssig baggrund, der vil blive nyttig i det nye job.

"Den nye havnefoged er samtidig restauratør, og dermed vi har en fælles dagsorden, når det gælder udviklingen af turismen på øen. Begge parter ønsker at give turisterne noget ekstra, og vi tror på, at det vil skabe en stærk synergi", fortæller administrerende direktør i Anholt Havn A/S, Kirsten Hvid Schmidt.

Faciliteter nederste billede 745x364

Havnen på Anholt på en populær sommerdag. Foto: Anholt Havn.

Længere sæson

Kirsten Hvid Schmidt håber blandt andet, at det vil lykkes Klaus Jensen at forlænge turistsæsonen. "Jeg tror på, at Klaus Jensen kan overbevise mange af havnens butikker og virksomheder om, at det er en god ide at holde åbent i nogle uger ekstra henover sommeren. Det vil skabe liv og trække turister til øen i en længere periode til gavn for øens beboere".

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer