fbpx

Dragonfly fejrer sit 50 års jubilæum

Inkluder i Newsletter: Ja

I 2017 kan Quorning Boats fejre sit 50 år jubilæum. Det er stadig samme familie, samme værft, samme koncept og samme vision som for 50 år siden. Quorning Boats blev grundlagt i 1967 af den nuværende ejer, Jens Quornings far, Børge Quorning, sammen med Børges yngre bror Bent. Formålet var at bygge kvalitetstrimaraner med en enestående performance og at sætte nye standarder indenfor trimaransejlads.

Dragonfly 25 046

50 år med Dragonfly. Foto: Quorning Boats.

Skærbæk danner stadig rammen

Den dag i dag ligger Quorning Boats stadig, hvor det hele begyndte i slutningen af 1960erne – i den lille fiskerby Skærbæk i Jylland. Siden da er firmaet vokset betydeligt, ligesom der er blevet tilkøbt flere bygninger for at tilføre lagerplads samt produktionskapacitet. Ved slutningen af sæsonen 2016 havde Quorning Boats bygget i alt 1.100 både over de 50 år, firmaet har eksisteret, heraf 785 trimaraner.

"Vores dedikerede og superdygtige bådebyggere har sat barren højt indenfor bådebygning i dag. Hver båd er bygget efter ordre med de ønsker og krav, som ejeren måtte have. Vores bådprogram tæller i dag: Dragonfly 35 Swing Wing, den luksuriøse Ocean Cruiser, Dragonfly 32 Swing Wing, vores Performance Cruiser, Dragonfly 28 Swing Wing, en familie Cruiser & Racer, og sidst men ikke mindst vores nyeste skud på stammen fra 2015, Dragonfly 25 Swing Wing, der er en weekend Cruiser & Racer", fortæller Jens Quorning.

Kom til fest

Under bådudstillingen 'Boot 2017' i Düsseldorf, som løber af stablen fra den 21. til den 29. januar 2017, viser Dragonfly den nyeste generation af deres Dragonfly 25 Sport, Dragonfly 28 Performance og Dragonfly 32 Supreme med alle de nyeste og senest tilføjede features.

"I den anledning vil vi gerne inviterede alle Dragonfly-interesserede til at fejre denne milepæl i Dragonflys historie. Alle er velkomne til at kigge forbi på vores stand nr. 15A28 lørdag den 28. januar 2017 klokken 16.00, hvor vi vil være værter med en let forfriskning og en uforpligtende snak. Vi håber på, at rigtig mange vil kigge forbi", udtaler Jens Quorning.

"For at fejre dette 50 års jubilæum, samt at firmaet har haft det bedste år nogensinde, tilbyder vi i en begrænset periode, alle kunder, både nye og eksisterende, et specielt 50 års jubilæumstilbud på hele vores program. Det er bare at kontakte os for at høre nærmere", slutter Quorning.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *