fbpx

Mirabaud Yachting Image - skal Lærke Buhl-Hansen have din stemme?

Inkluder i Newsletter: Ja

Igen i år skal 'Årets Internationale Sejlsportsfoto' kåres - konkurrencen er bedre kendt som Mirabaud Yaching Image. For sejlsportsfotografer verden over er det noget helt særligt at deltage i konkurrencen, hvor der både kåres en vinder af en jury (Andy Hunt (World Sailing CEO, Storbritannien), Keith Taylor (forfatter og redaktør, New Zealnd), Antonio Palma (CEO, Mirabaud & Cie SA, Schweiz), Anna-Lena Elled (sejlsportsjournalist and billede-editor, Sverige), og Ian Walker (professionel sejler og vinder af Volvo Ocean Race, Storbritannien), af Yacht Racing Forums delegerede, men også af personer som dig og mig.

Konkurrencen har til formål at hylde det arbejde, som disse sejlsportsfotografer udfører til daglig - at give dem en professionel salgsfremmende platform. Ligesom konkurrencen også har til formål at fremme sejlsporten til et bredere publikum, og Bådmagasinet er igen med i det fornemme selskab som mediepartner.

46 Fernandez Luis photo 1000x697

Sejlsporten kan bringe alle i en uventet situation. Foto: Fernandez Luis.

Afgiv din stemme

Du kan være med til at afgøre, hvem der skal løbe med "The public vote" titlen i år. Vinderen er baseret på antallet af internetstemmer. Fotograferne kan selv være med til at påvirke stemmerne, idet de må dele og promovere deres billede på de sociale medier uden begrænsninger - på den måde bliver billederne også vist til et bredere publikum.

Igen i år, fristes man til at skrive, er konkurrencen hård. Ikke mindre end 149 professionelle fotografer fra 25 forskellige lande har indsendt deres bud på årets sejlsportsbillede. Deres bedste 80 skud er blevet udvalgt af et panel bestående af tre internationale og anerkendte sejlsportsfotografer.

De 80 billeder er nu tilgængelige for offentligheden og klar til at blive stemt på. Et af billederne, taget af Jesús Renado, har den danske windsurfer Lærke Buhl Hansen som motiv. Du kan stemme på billedet her.

52 Renedo Jesus photo 725x750

Lærke Buhl-Hansen i Rio. Foto: Jesús Renado.

Stor fornøjelse

"Vi er glade og meget stolte over endnu engang at kunne forbinde navnet Mirabaud med den prestigefyldte Mirabaud Yacht Racing Image konkurrence", udtaler Antonio Palma, CEO for Mirabaud & Cie SA. "Mirabaud har været involveret i sejlsport på højeste niveau i over et årti. Vi har ydet støtte til projekter, der afspejler høj ydeevne, teamwork og teknologi. Disse elementer er ofte afspejlet i billederne, der er blevet indsendt af verdens bedste sejlsportsfotografer, og det er altid en stor fornøjelse at opdage deres arbejde".

Nikos Zagas DSC09328

Sidste års vinder var Nikos Zargas med dette 49er billede. Foto: Nikos Zargas.

Vinderne af konkurrencen vil blive annonceret og fejret under Yacht Racing Forum, som i år holdes på Malta den 29. november 2016. Næste år er det Aarhus' tur til at være værter for Yacht Racing Forum.

Skærmbillede 2016 10 25 kl. 06.44.05

Seahorse, Bådmagasinet og alle de andre store ;-) er med som mediepartnere i den prestigefyldte fotokonkurrence Mirabaud Yacht Racing Image of the year




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *