fbpx

Træt af mågeklatter på dækket? Her er fugleskræmmeren der virker

Inkluder i Newsletter: Ja

Vi kender alle sammen problemet med fugleklatter på båden og broerne, og irriterende mågeskrig fra tidlig morgen til sen aften. Om vinteren går det helt galt, når bådene tages på land, og mågerne nærmest indtager broerne i kolonier. Det er imidlertid ikke kun lystsejlere, der har problemet. Bilforhandlere, frugtavlere og industriejendomme er også generet.

Men en dansk udviklet mågeskræmmer ser ud til at have skabt et effektivt værn mod generne. Tim Aagesen, der i 80'erne vandt flere VM-titler i windsurfing, har i samarbejde med skovbrug og frugtavlere udviklet en dansk mågeskræmmer, som viser sig også at fungere i det maritime miljø.

En rovfugl-lignende drage monteret for enden af en fleksibel glasfibermast, og udført i gedigne materialer, flyver frit uanset vindretning og -styrke. Og med udsigt til at blive bytte for den skræmmende drage, holder mågerne og andre fugle sig på behørig afstand.

"Vi har leveret mange fugleskræmmere til juletræsplantager, frugtavlere, bilforhandlere og også private, som har problemer med måger i haver og terrasser. Og i sommerens løb har det vist sig, at sejlklubber og havne også har glæde af dem, så nu er der virkelig kommet gang i salget. Man placerer fugleskræmmerne for enden af bådbroerne, og så passer de i øvrigt sig selv, lydløst og med begrænset behov for servicering"
- udtaler Tim Aagesen til Bådmagasinet, der samtidig oplyser en vejledende pris på 1350 kr. Yderligere info, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på 40876560




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *