fbpx

Kunsten at kede sig

Inkluder i Newsletter: Ja

Da vinden desværre er kraftigere end sikkerhedsinstrukserne tillader, måtte vi tidligt indstille os på at idag blev en dag i Juelsminde.

Vi er på en tur, hvor alle skal have en god tur, og hvor alle skal være trygge. Derfor sejler vi ikke ud når vejrudsigten lover mere end jævn vind, så idag måtte vi indstille os på at nyde livet i Juelsminde, og få det bedste ud af dagen.

Der er jo altid lidt praktiske gøremål, småreparationer, madlavning etc at klare - men udover det så stod den på hygge, og velbehag.

Vejret viste sig fra en fin side, med sol blandet med enkelte skyer, sejlerne i flokken fik meget tid til at gå med at studere og kommentere 2. division i sejlsportligaen, nogle friske elever var med en flok lærere på løbetur - dem der holdt længst ud kom ud på 17 km. Andre hyggede med en film eller to, købte en is, fangede krabber og hvad man nu ellers kan foretage sig.

Vi har fået en elev til at beskrive hendes oplevelser af dagen:

Efter en god sejlads, der ikke bragte den store vind, i går, har vi mødt en kraftig vind, der har holdt os på Juelsminde havn hele dagen i dag.

Som udgangspunkt virkede dette lidt som en udfordring - at holde livet i gang en hel dag uden egentlig at foretage sig noget særligt og begive sig uden for de trygge rammer i havn; men på trods af, at vi var udsat for varierende vejr og var fastslået i Juelsminde, har vi nydt dagen.

Bjørn (Lærer) har været dagens redningsmand, der bragte forskellige lege (“Bear’s Cup”, som han kaldte det) med stigegolf, kongespil, petanque og crocket. Det var sjovt, og det fik da folk op fra bådene, hvor mange havde ligget og hygget med slik og film.

Dagen har været ekstremt hyggelig med folk, der tuller rundt på broerne og fanger krabber, som efterfølgende blev forsøgt stegt og kogt på trangia. På en afsluttende tur som denne bliver det fællesskab, der på et år er blevet kreeret, virkelig værdsat, og alle nyder den sidste tid på HMI med hygge, gode grin og hinandens selskab. Det har været en behagelig og rolig dag, hvor folk har slappet af og nydt den skønne stemning, der har været på havnen med en is og lidt badning.

Hyggepåhavn

Elever fra Hou Maritime Idrætsefterskole hyggede sig i Juelsminde, hvor tiden blandt andet blev slået ihjel med petanque. 

Håber på Bogense

Hvad dagen i morgen (søndag, red.) bringer er lidt uvist - vi mødes alle sammen kl. 12 - og forhåbentlig kan vi komme videre til Bogense ved 18 tiden - men mere om det senere.

En flok af vores tidligere elever “Team Wittrup”, som træner til ORCi VM i Øresund, har lovet at de kigger forbi, og tager nogle elever med ud på lidt træningstur. (De kiggede også forbi til en kop kaffe idag, da de var ude at lufte båden)




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *