Marie Thusgaard og Ida Marie Baad var i går til bal hos Dronningen.

Sejlsporten var til bal hos Dronningen

16-03-2016 15:02 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I går aftes afholdte Dronning Margrethe hofbal for 350 personer, der gør sig gældende indenfor kunst og kultur. I den anledningen var 49erFX sejlerne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard inviteret med til festen, der blev afholdt på Christianborg Slot i København. For at opnå at blive inviteret til hofballet, skal man have gjort sig bemærket inden for kunst eller kultur, hvilket Ida Marie Baad og Marie Thusgaard må siges at have gjort indenfor sejlsportens verden.

Kæmpe oplevelse

De to sejlere var da også meget begejstret over at deltage i festen, og de udtaler efterfølgende på deres Facebookside: "Det var en stor ære og en kæmpe oplevelse at være med. Det var et arrangement for Kunst og kultur personligheder. Og vi kan love jer for vi blev klogere på både kunst og kultur. Desuden mødte og talte vi med nogle meget spændende mennesker. Og så fik vi da også danset lanciers!".

Det er i øvrigt femte gang, at dronning Margrethe afholder hofbal for kultureliten. Tidligere har hun holdt det i 1976, 1985, 1998 og 2009.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer