KDY har netop ansat Ingeborg Gayle Nielsen som ungdoms- og udviklingskonsulent i Skovshoved og Tuborg Havne. Foto: KDY

KDY ansætter ny ungdoms- og udviklingskonsulent

11-03-2016 09:51 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I tråd med at KDY i jubilæumsåret lancerer et nyt koncept for ungdomscentret i Skovshoved, baseret på Yngling, J/70 og DS37, har klubben ansat Ingeborg Gayle Nielsen til at koordinere de daglige sportslige aktiviteter på Skovshoved og Tuborg Havn.

KDY’s super kølbådscenter på Skovshoved og Tuborg Havn

KDY har en vision om at unge sejlere skal udfordres i et univers, hvor de både bliver gode sømænd og kapsejlere, samt hvor sejlere i alle aldre og på alle niveauer kan blive udfordret i forskellige kølbådstyper. På Skovshoved Havn har KDY en stor kølbådsflåde, som er i udvikling og på Tuborg Havn ligger klubbens Farr40ere.

For at koordinere de sejlende medlemsaktiviteter på Skovshoved Havn har KDY ansat Ingeborg Gayle Nielsen, der har sejlet optimist i Rungsted Kyst Sejlklub og derefter været aktiv i Nivå Bådelaugs ungdoms- og kølbådsafdeling. Ingeborg har selv duelighedsbevis og Yachtskipper af 3. grad, er småbådsskipper ved Roskilde Vikingemuseum samt frivillig projektleder i projektet ”I Nordboernes kølvand”.

Den lokale og daglige kontakt og koordinering betyder rigtig meget for vores medlemmer, hvorfor vi har valgt at ansætte Ingeborg, der skal stå for alt fra ungdom til sejlerskole og matchrace på Skovshoved og Tuborg Havn”, udtaler Ann-Marie Mohr, der til dagligt arbejder med ungdom, talent, elite samt sejlerskole i KDY’s afdeling i Rungsted og derudover er ansvarlig for klubbens røde tråd sportsligt set.

Ingeborg Gayle Nielsen udtaler om sit nye job: ”Dette er mit drømmejob – jeg brænder for sejlsport og alle de fantastiske værdier, den kan give folk. Jeg synes, det er spændende at få lov til at arbejde med alt fra børn og unge til voksne og til og med på tværs af forskellige niveauer og ambitioner”.

KDY’s nye J/70ere

Sidste år drømte KDY om J/70erne, der er fremtidens kølbåd både i Danmark og udland. Takket være støtte fra A.P. Møllers og Hustru Chastine Mc.Kinney Møllers Fond til almene Formaal er denne drøm allerede blevet en realitet, og klubben har de seneste måneder kunnet anskaffe sig tre af disse J/70ere, som kommer til at udvide de kølbådstilbud som klubben allerede har på havnen.

Nu kan der sejles Yngling, J/70, DS37 og Farr40 fra Skovshoved og Tuborg Havn. J/70erne indgår ligeledes som en mulig bådtype i KDY’s kommercielle afdeling, der arrangerer firmasejladser i dagstimerne. ”Sejlads og både er i konstant udvikling og det er vigtigt vi følger med i en klub som KDY, således at vores sejlere og gæster kan lære at sejle og træne i det bedste udstyr”, udtaler Ingeborg Gayle Nielsen.

Stolte traditioner for KDY fra Skovshoved Havn

Og netop denne udvikling er essentiel for at KDY kan fastholde uddannelsen af sejlere samt elitesejlere. Gennem de seneste årtier har KDY udklækket mange af verdens bedste sejlere gennem Ynglingesejlads og Matchracecenteret på Skovshoved Havn. Sejlere, der har formået at sætte Danmark og KDY på verdenskortet både til OL, America's Cup, Volvo Ocean Race samt World Match Racing Touren.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer