Nord West 430 Flybridhe havde premiere på Göteborg Bådmesse. Fotos: Per Heegaard.

Kostede Nord West 430 Flybridge værftet livet?

28-02-2013 07:00 Søren Øverup28-02-2013 06:55 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

For mindre end en måned siden var en af de helt store attraktioner på Göteborg Bådmesse verdenspremieren på den nye Nord West 430 Flybridge. Nu rejser spørgsmålet sig uundgåeligt, kostede udviklingen af denne model, værftet livet?

Nord West overtog for halvandet år siden det dengang konkursramte Najad værft. En øgning af værftets aktiviteter der med stor sikkerhed også har kostet kapital.

Nord West og Najad er begge bådmærker i den dyre ende. Et marked som er og har været ekstra hårdt ramt under krisen. Nord West har været flittig på samtlige bådudstillinger i Europa - lige fra Fredericia til Düsseldorf. Det er endnu ikke afklaret, hvad der sker med standen på Boat Show i Fredericia, hvor Nord West udstiller Nord West 370 Coupe og en Najad 410.

Spørgsmålet er endvidere, om der dukker frisk kapital op til at føre værftet videre, så disse flotte både stadig vil være at finde på havet, indtil videre er værftet "kun" begæret konkurs - ikke erklæret konkurs som det har været fremme i andre medier. Dukker der frisk kapital op? Man ved aldrig.

Se billeder af Nord West 430 Flybrigde på næste side


 

nordwest

Nord West 430 Flybridge pakket ind i et hvidt klæde på Göteborg

nord5

Nord West 430 Flybridge på Göteborg Bådmesse

nord4

Owners cabin på Nord West 430 Flybridge

nord3

Kahyt

badnordwest

Badeværelse

nord2

Salonen om bord på Nord West 430 Flybridge

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer