Dansk føring efter VM's første dag. Her Daniel og Nikolaj Bjørnholt i DEN 596.

Dansk føring ved Formula 18 VM

12-07-2017 05:53 Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Brødrene Daniel og Nicolaj Bjørnholt ligger efter førstedagen i spidsen for Formula 18 verdensmesterskabet, der sejles ud for Vallensbæk. Tirsdag lykkedes det arrangørerne at få afviklet tre sejladser, hvor Daniel og Nicolaj lavede en serie med en tredje og to andenpladser. Dermed indtager de førstepladsen, hvis man kigger i den samlede stilling.

Vi har fået muligheden for at tage læ start i alle tre sejladser, og selvom det er en tricky vind med stor forskel i tryk, har vi fin fart i båden og kunne fulge med”, lyder det fra brødrene.

IMG 7666

Fra stævnets første dag. I alt deltager 125 besætninger.

Spanske Mitch Booth og Ruben Booth ligger placeret lige bag Bjørnholtdrengende. Det er dog ikke dem, at brødrene frygter mest som modstander. ”Vi er mest bange for belgierne (Patrick Demesmaeker/ Tas Gilles). De er den type modstander, der altid lige er 100 meter foran. De vandt de to første sejladser, men de faldt igennem starten i tredje sejlads (og blev i øvrigt senere disket, Red.)”.

IMG 7669

Sejladserne fortsætter med kvalifikation i dag onsdag, og derefter opdelinges feltet i et guld og sølvfleet de sidste tre sejladsdage.

Resultatlisten ses her.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer