Navigatørens ABC i helt ny udgave

Farvandsvæsenet udgiver nu ’Afmærkning af danske farvande’ 8. udgave. Publikationen er gjort mere brugervenlig og tidssvarende.
28-07-2010 15:38 Hans Henrik28 Jul 2010 13:38 - Pressemeddelelse, FRV
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

’Afmærkning af danske farvande’ er som noget nyt trykt på særligt blødt og meget holdbart materiale, som har den enestående kvalitet, at det er vandskyende.

’Afmærkning af danske farvande’ udkom første gang i 1977 og er et must for alle på søen, erhvervs- som fritidssejlere, ligesom den benyttes i undervisningen af fremtidige navigatører.

Dette vigtige opslagsværk præsenterer alt, hvad man bør vide om enhver tænkelig afmærkning, dens udformning, farvens betydning, lysets karakter og meget mere.

’Afmærkning af danske farvande’ er stærkt revideret i forhold til den foregående udgave og fremstår mere brugervenlig og tidssvarende med hensyn til tekst, grafik og fotos.

Sådan får man fat på publikationen
’Afmærkning af danske farvande’ i trykt udgave kan rekvireres via Farvandsvæsenets hjemmeside frv.dk. Her kan publikationen også ses og downloades i en pdf-version. Derudover kan ’Afmærkning af danske farvande’ købes via Weilbachs netbutik og deres udsalg i Toldbodgade, København.

60 sider – 68 kr. plus moms
ISBN (trykt udgave): 978-87-87615-28-0
ISBN (digital udgave): 978-87-87615-29-7

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer