Quality Maritime overflytter kunder

01-10-2012 16:00 {created_by}01-10-2012 14:00 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Quality Maritime Insurance er en grænsekrydsende forsikringsselskab, der har hjemsted på Gibraltar, Storbritannien. Virksomheden har opereret i Norge, hvor flere danskere har tegnet deres bådforsikring hos Lemma Europa. Det norske finanstilsyn oplyste i forrige uge, at Lemma Europa/ Quality Maritime Insurance AS ikke længere udbetalte forsikringspenge, hvis der skete skade på en forsikret båd.

Overflytter kunder

Stein Victor Svendsen fra Quality Maritime oplyser: "Quality Maritime har erfaret, at det er usikkert om Lemma Europa kan opfylde sine forpligtelser overfor de som har tegnet bådforsikring hos Lemma Europa. Der har Quality Maritime besluttet at flytte alle kunder, der har været forsikret hos Lemma Europa, til forsikringsselskabet Navigators & General (Zürich). Navigators & General er en del af Zurich Financial Services Group, og firmaet har forsikret både siden 1921".

Flytningen af kunderne har allerede fundet sted, og vilkår og forsikringspræmie er uændret. Det vil sige, at de flyttede kunder ikke skal betale omkostninger eller tillægspræmie. Dermed skulle berørte danske forsikringskunder være dækket igen.

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer