Christian Liebergreen nåede at fuldføre sin nonstop solosejlads jorden rundt, inden masten knækkede. Foto: Christian Liebergreen

Christian Liebergreen i DR1's Aftenshowet

22-04-2013 14:50 Trine Søe22-04-2013 12:50 - Øyvind Bordal
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Christian Liebergreens båd ligger stadig i Sydengland, fortæller han - selv er han et smut i Danmark, mens han venter på levering af mast, sejl og andet der skal monteres, før sidste etape til Skagen kan sejles.

DR1 kl. 19.00

Der har været en hel del medieinteresse efter det dramatiske mastehavari 3. april. Christian har tilbragt 260 døgn alene til havs, og det er der meget få mennesker før ham der har prøvet. I aften fortæller han om sine oplevelser i Aftenshowet på DR1, som begynder kl. 19.00. 

Omfattende renovering

Der kan godt gå en måneds tid, måske lidt mere, før Jonna er klar igen, med ny rig og sejlføring, ny motor, repareret dæk osv. - til gengæld bliver det en nyrenoveret jordomsejler der ankommer Skagen sidst i maj måned.

Læs Bådmagasinet!

Bådmagasinet bringer et stort interview med Christian Liebergreen i det blad, der udkommer lige omkring det tidspunkt, hvor solosejleren når tilbage til den havn, hvor eventyret startede 18. juli sidste år. Her får du hele historien. Men altså; check lige Aftenshowet i aften, og se Christian fortælle med egne ord, hvordan det føles at sejle rundt om jorden alene!

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer