Nykredit klar med nyt bådlån

16-05-2017 13:22 Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Traditionelt har finansiering af lystbåde været foretaget ved blancolån, boliglån eller egne midler. Nykredit Leasing tilbyder nu skræddersyede bådlån til nye og brugte sejl- og motorbåde til kreditstærke kunder i danske farvande.

Danskerne, der vil gøre drømmen om en båd til virkelighed, kan nu få båden finansieret via et Nykredit Bådlån. "Flere og flere kunder efterspørger et lån til båden, og bådlånet skal imødekomme den efterspørgse"l, siger Mik Kristensen, direktør i Nykredit Leasing.

Når sejlere med båddrømme kommer til Nykredit Leasing, møder de et bådteam, der kan hjælpe med alle dele af bådkøbet fra vurdering til selve finansieringsaftalen. "Med et dedikeret bådteam, der har stor erfaring i både og finansiering, er vi en solid rådgiver i alle bådkøbets faser", siger Mik Kristensen.

"Vores nye bådlånsprodukt er tilpasset bådens værdi og levetid. Og idet der tages pant i båden og er et krav om en udbetaling på min. 25%, kan vi give kunderne attraktive renter. Vi hjælper gerne med det praktiske omkring bådhandlen, og vores bådteam har stor erfaring fra mange år i branchen", siger Mik Kristensen.

Se mere om Nykredit Leasings bådlån her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer