Tak for året der gik - og velkommen til 2013

30-11--0001 01:00 Søren Øverup31-12-2012 07:00 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

 

Året går unægtelig på hæld, og Team Bådmagasinet vil gerne her på årets sidste dag takke for den store opbakning vi har oplevet i det forgangne år, mere om dette senere. Det har været et godt år, hvor stort set samtlige pile peger i den rigtige retning – opad.

For lige at få det triste overstået, så var det kun pilen på afgiftsniveauet af kaskoforsikringen der desværre også endte med at pege opad, en retning som vi helst havde set den anden vej, men sådan skulle det ikke gå. Lad os, og samtlige organisationer allerede nu begynde at bearbejde de politiske partier for en ændring af denne dybt uretfærdige afgift. Den skal ikke kun slås tilbage til start – den skal helt tilbage til nul!

Ellers ser jeg tilbage på et rigtig godt år for dansk sejlsport, hvor det hele kulminerede med to OL medaljer, og en ny generalsekretær for Dansk Sejlunion nåede vi også lige at hilse på. Alt sammen rigtig gode ting, som bliver værdifulgt at bygge fremtiden for dansk sejlsport på.

Men krisen sætter desværre også sine triste spor i branchen, at påstå alt andet - ville være dybt utroværdigt. Men intet varer evigt – heller ikke krisen, og mon ikke vi kan tillade os at håbe – at det bliver i 2013 vendingen kommer?

Vi kan se frem til en, ikke kæmpe stor – men ganske interessant bådudstilling i Fredericia, hvor mangfoldigheden blandt udstillede både lader til at nå nye niveauer her i Danmark. Samtlige danske bådproducenter bakker op, og selvom antallet af forhandlere måske ikke er på rekord niveau, er jeg sikker på der bliver ganske meget spændende nyt at se på. Udstyr er en sikker vinder på udstillingerne, og jeg har lyttet på vandrørene, der bliver masser at komme efter.

Til sidst vil jeg røbe, at redaktionen på Bådmagasinet lod champagne propperne springe for et lille stykke tid siden. Vi benyttede lejligheden, da Gallup udsendte de seneste læsertal. På grund af jer kære læsere, kunne vi konstatere at Bådmagasinet igen kan pryde sig med titlen "Danmarks mest læste bådblad". Jeg bliver på den måde bekræftet i, vores strategi om at udvikle både vores site OG Magasinet, er den rigtige. Som det eneste maritime medie herhjemme, fortsætter vi udviklingen af begge type medier. Magasinet kan ikke undvære nettet - og omvendt.

– Der er langt mellem snapsene i print branchen, og når så endelig der dukker en op, smager den rigtig godt.

Skål og godt nytår.

Søren Øverup

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer