Bådmagasinets billedgalleri

Lucy Watson åbnede officelt udstillingen i fredags. Lucy er udover at være skuespiller også sejler. Foto: London Boat Show.

London Boat Show er i gang

10-01-2016 08:06 Søren Øverup10-01-2016 07:06 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

London Boat Show slog dørene op i fredags for specielt inviterede - i går lørdag åbnede udstillingen for alle. Bådudstillingen i London varer helt frem til den 17. januar 2016, og det hele foregår i ExCel.

Her er godt 400 både udstillet, hvoraf de 100 både har premiere på udstillingen. Største udstillede båd på London Boat Show er en Sunseeker 131, hvor prisen ligger på godt 16 millioner britiske pund eller omkring 160 millioner danske kroner.

LBS16 md4715

Hugh Bonneville åbnede Sunseekers stand på London Boat Show, der har udstillingens dyreste båd. Flere vil nok genkende Hugh Bonneville fra den populære serie Downton Abbey, hvor han spiller Earl of Grantham. Foto: onEditon.

Nytænkende 

Udover at de nyeste og mest populære bådmodeller i kategorierne: Sejl, motor og joller udstilles, så har arrangørerne prøvet på at nytænke oplevelsen ved en bådudstilling. Eksempelvis er det muligt at prøve kræfter med RS Feva simulator, der bevæger sig ligesom en rigtig Feva jolle på vandet.

rs sailing

Det er en model som denne, at de besøgende på London Boat Show kan prøve kræfter med.

Feva jollen er udstyret med sejl, der kan fyldes af vind fra en stor blæser, og den reagerer på "sejlerens" bevægelser, placing og vægt. Der vil være en instruktør til stede, der guider, således kommende sejlere får hjælp og støtte.

Der er også et stort indendørs bassin, hvor der foregår mange slags forskellige vandsports aktiviteter. Her er det muligt for de besøgende at prøve kræfter med blandt andet SUP og kajak. Det er blot at møde op - alt nødvendigt udstyr er til stede.

LBS16 md5485

Bassinet er populært blandt de unge sejlere. Foto: onEdition

Et større områder tager dig tilbage til 1960erne, hvor du blandt andet kan opleve Fairey Huntsman 28, en Amphi bil, en Jaguar E-Type, en Riva Junior og en Mirror Dinghy.

Mere info om London Boat Show her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer