Bådmagasinets billedgalleri

Maltese Falcon med udsigt

23-10-2008 13:23 Hans Henrik23 Oct 2008 11:23 - Øyvind Bordal
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den er god nok - ikke noget photoshop hokus pokus. Maltese Falcon i forgrunden. I baggrunden: Skovbrand på Angel Island, San Francisco Bay søndag aften sidste uge. Foto: George Dapsevicius

Angel Island i San Francisco bugten blev sidste uge ramt af en af de mange nærmest eksplosive skovbrande, som hærger Californien for tiden. Nogle camping-turister (som fristede en tilværelse på øen, noget mere primitiv end man gjorde om bord på Maltese Falcon) blev evakueret. Flammerne skal have været 8-10 meter høje, og brandmænd måtte sejles ud i både, og sættes i land, nogenlunde som US Marines.

Ingen personskader
Vel, vi bringer historien udelukkende for at kunne vise det helt unikke billede af en af verdens største og mest specielle superyachts - som i parentes bemærket lige er blevet ramt af en 40 fods sejlbåd, tilsyneladende styret af en halvblind rorsmand. Her er den dramatiske baggrund på sikker afstand, og hverken båd eller mandskab led overlast. Det samme gjaldt gæster og indbyggere på Angel Island. Heller ikke nogen af de mange historiske byginger på øen tog skade - men flere hundrede brandmænd skal have været i aktion.

WOW for et billede! Tak til Dapsevicius, og Sailing Anarchy for tipset...

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer