Bådmagasinets billedgalleri

Peter Wibroe 5 i ISAF Grade 1-stævne

22-07-2008 09:07 Hans Henrik22 Jul 2008 7:07 - Øyvind Bordal
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen


""Efter et par timer på vandet med nogle rigtig dårlige race er vi nu ude, efter kun 4 sejre ud af 7 i kvartfinalen", skriver Philip Guhle fra Wibroe Sailing Team på deres Facebook-gruppe (som du i øvrigt kan finde )

"Det lykkedes os at give Mirsky 2 straffe i starten, og stadig kunne vi ikke holde ham bag os, da vi manglede fart på opkrydset", fortsætter Guhle. "I den næstsidste sejlads mod Keith Swinton sejlede vi bare bedre, og vandt med en stor margen. Staffan Lindberg gav sig selv en straf i starten og det betød vi sejlede meget passivt rundt på banen. Han nåede så ikke at tage sin straf, og vi vandt."

"Desværre var det ikke helt nok, da dem vi har slået enten har 5 sejre eller slet ikke nogen - så en irriterende femteplads blev det."

Vinder af stævnet i Polen blev Adam Minoprio og Black Match Racing.

Wibroe Sailing Team ligger p.t. som nummer 13 på verdensranglisten, med samme pointsum som tyske Markus Wieser og matchrace-legenden Peter Gilmour fra Australien.
http://www.facebook.com/group.php?gid=15773384883


2008-07-22 22:45:32 af Phillip Guhle

Hej Øyvind.

Fedt at se i følger med på vores facebook gruppe.
På ISAF rankingen ligger vi nummer 8 i verden (den offcielle verdensrangliste).
På World Match Racing Touren ligger vi nummer 13. (Kampen om VM i match race)Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer