Bådmagasinets billedgalleri

Værsgo sid ned. Timen skal til at begynde...

21-10-2007 09:35 Hans Henrik21 Oct 2007 7:35 - Øyvind Bordal
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklenSøndagsskolen tager ikke sigte på det evige liv. Men derimod på at gøre læserne til bedre sejlere.Søndagsskolen er et nyt, tilbagevendende fænomen her på Bådmagasinets netsider. Hver eneste søndag fremover vil vi sætte lup på et kapsejladsrelateret emne.

Skal vi vende?
Hvordan sejler man taktisk på første kryds? Skal man altid vende og krydse foran konkurrenterne, når muligheden opstår? Hvordan holder man motivationen, lysten, og koncentrationen oppe i meget let luft?

Intet facitsvar
Alt sammen spørgsmål, som alle der sejler kapsejlads vil have tygget på ude på vandet. Og som er svære at håndtere rigtigt. Ofte er der ikke noget facitsvar. Alligevel er det muligt at sige noget brugbart, der kan bidrage til menighedens fortsatte udvikling mod et højere bevidsthedsniveau.

Kvalificerede betragtninger
Residerende pastor på Søndagsskolen, Øyvind Bordal, vil indhente visdomsord og højt kvalificerede betragtninger fra folk med røv i bukserne og mange pokaler på pejsehylden. Lektionerne vil løbende samles i et arkiv, der vil være let tilgængeligt i en særlig sektion her på Bådmagasinets netsider.

Diskussionen er jeres!
Som det er tilfælde med alle andre artikler her på siderne, er alle velkomne til at bidrage til diskussionen i det dertil indrettede forum nederst i hver artikel. Denne mulighed er måske særlig aktuel i en sammenhæng som denne, hvor sejlere kan forsætte efter timen, med at udveksle synspunkter og erfaringer omkring det emne der har været oppe den pågældende søndag.

Første lektion om en uge
Om en uge åbner vi altså de virtuelle dører, og ønsker hjertelig velkommen til Søndagsskolens aller første lektion!

Hvad gør man inden start?
Den vil handle, logisk nok, om hvordan man bedst bruger den sidste halve time før start. Derefter går vi emnemæssigt frem gennem kapsejladsen, så vidt muligt i kronologisk orden.

2007-10-21 11:09:51 af

EN GOD IDE MED SØNDAGSSKOLEN.

VILLE DET VÆRE EN IDE,AT KUNNE BESTILLE \"SKOLEN\"PÅ MAIL?
2007-10-22 19:57:59 af Anders

Strategier på læns
2007-10-25 13:08:46 af Øyvind

Hej begge to, beklager sen tilbagemelding - vil vurdere forslaget omkring mail-abonnement, vi er i gang med at se på det.

Strategi på læns kommer helt sikkert!

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer