Bådmagasinets billedgalleri

Jackie Chan stiller op til Swedish Match Tour

18-11-2005 17:00 Hans Henrik18 Nov 2005 16:00 - Mick Anderson
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Russell Coutts (forrest) og Dean Barker skal mødes igen i Malaysia. Her et billede fra Congressional Cup.

Det bliver et stjernespækket opbud af sejlere og tilskuere bestående af America's Cup-sejlere, verdensmestre og Hollywood-skuespillere, som kommer til at udgøre scenariet i Monsoon Cup i Malaysia, der begynder den 29. Kuala Terengganu.

Nykårede verdensmester Sally Barkow skal op mod sejlere som Team New Zealands Dean Barker, Russell Coutts, Chris Dickson, Peter Gilmour og Magnus Holmberg.

Desuden har skuespilleren Jackie Chan, Ferrari-chefen Jean Todt og den kvindelige actionstjerne Michelle Yeoh meldt deres ankomst til stævnet.

"Vi er meget glade for, at Sally Barkow stiller op i stævnet. En del af målet med stævnet er at øge kendskabet til sporten i Malaysia, og med hende kan vi vise, at mænd og kvinder kan konkurrere på lige fod. Og med filmstjernerne til stede, skal vi nok få omtale," siger Peter Gilmour, der udover at sejle også er Race Director for stævnet.

Stævnet bliver det sidste med Swedish Match som sponsor efter syv år, efter den svenske lovgivning forbyder tobak-firmaer at sponsorere sportsbegivenheder.

Stævnet er det 50. i serien, og det har allerede fået massiv omtale i regionen, og ESPN Asia og ESPN Honk Kong viser live-tv fra finaledagene.

www.swedishmatchtour.com


Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer