Bådmagasinets billedgalleri

Bræstrup stadig med fremme

30-04-2005 16:31 Hans Henrik30 Apr 2005 14:31 - Team Nina Bræstrup, Calpe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

CALPE: Nina slog OL-sejler på vejen. Vedkommende skulle lige lære at starte først i matchrace.

Med tre sejre fra i går var vi stadig med i gamet og hen ved middagstid var det vores tur til at dyste. Første sejlads var mod Christine Briand FRA, Vi kom godt fra start, da vi havde spottet et vindskift 1 minut før start. Dog var vi ved at få sved på panden, da hun pustede os i nakken ved mållinien.

Mar Castanedo ESP var den næste modstander, hende pakkede vi dog godt væk i starten. Endelig skulle vi sejle mod stævnets overraskelse Oliviera BRA, en OL sejler, som lige er startet med matchrace.

Hun lagde på førstedagen ud med at slå stævnets 2. og 3. seedede besætninger, så vi var klar til lidt af hvert. Starterne skulle hun dog nok træne lidt mere på… men hun havde rigtig god fart i båden. Vi holdt hende dog fra livet og førte hele vejen rundt.Dommer hjalp med kasket
Midt i en start fløj Ninas yndlings Henry Lloyd kasket i vandet og hun kiggede langt og længselsfuldt efter den:

”Åh, nej hvad skal jeg nu gøre?” Stod malet i hendes ansigt – men heldigvis var chief umpiren opmærksom og kunne efter sejladsen bringe ”fangsten” tilbage til en smilende Nina.

Support teamet på ”mothership” nød solen og øllerne…hm…der kom vist lidt røde ben og ømme arme…

Måske videre - afgøres i dag
Team Nina Bræstrup skal sejle i de resterende tre sejladser i denne round robin lørdag.

Først fra morgenstunden bliver det afgjort om man skal gå videre med formatet med en round robin med de seks bedste eller skal gå direkte til semi. Vi sejler i hvert fald bare bedst muligt. Kryds fingre for os.

Nina Bræstup har efterhånden stor erfaring fra J22. Både hun bl.a. kender fra Roskilde Match Race Center.Nina, Anne-Sofie, Tina og Line under sydens sol. Holdet støttes nu med sejlertøj fra Henri Lloyd.www.cncalpe.es/PAGES/REGATAS/criterium2005/indexcriterium2005.htm


Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer