Hurtig kulfiber-racer til Danmark

31-03-2009 09:00 Hans Henrik31 Mar 2009 7:00 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

47 fod ren kulfiber. 250 kvm genaker og grinderpedestal i cockpittet. Essex Girl er yderst potent og kommer nu til at sejle i Danmark. Foto: Hamel Sails.

Med et bovspryd på 5 meter og 47 fod ren kulfiber er Essex Girl, det man kan kalde en potent sejlbåd. Og så er der rigeligt med sejlareal med for eksempel en genaker på 250 kvm.

”Vi valgte at købe båden, da den har noget ekstremt over sig. Mange har prøvet at sejle store både, men den her giver hurtig sejlads en ekstra dimension,” fortæller den nye ejer Rasmus Hartung til Bådmagasinet.

Rasmus Hartung har sammen med Jan Olesen startet et nyt firma, der vil tilbyde virksomheder og sejlere mulighed for at sejle en ægte racerbåd. Man vil kunne tilmelde sig til langdistance-sejladser, hvor der trænes op til, eller dagture på Øresund. Indtil videre forventer ejerne at stille op til Fyn Cup, Big Boat Challenge, Classic Fyn Rundt og Sjælland med erfarne sejlere og kunder om bord.

Essex Girl har tidligere vundet Gotland Rundt, Bornholm Rundt og blev sidste år nummer fire i Baltic Sprint Cup.

Båden, der er købt efter de nye ejere så en annonce på baadmagasinet.dk, skal ligge i Tuborg Havn. Essex Girl sejles hjem fra Karlshamn i Sverige i weekenden.

Læs mere om Essex Girl og Xtrm Sailing .http://www.xtrm.dk/

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer