Coutts håber på mere modstand

10-01-2003 13:01 Hans Henrik10 Jan 2003 12:01 - Morten Brandt
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Dickson gjorde et stort nummer ud af at påpege, hvor meget speed Oracle BMW har fået den seneste måned.

"I sagens natur er Alinghi favorit, med deres fem sejre ud af seks mulige. Vi har set deres styrker på vandet, og vi så deres båds undervandsskrog i tirsdags. Og vi kan nu sige, at vi har gennemgået alle område, hvor vi har ment, der var muligheder for forbedringer. Vi er kommet ud på den anden side, og vi er klar til at møde dem nu. Vi må mod vores vejle desværre konstatere, at det er os, der er "underdogs", og Alinghi der er favoritter, sådan er det, men det har vi tænkt os at gå ud og lave om på i morgen," sagde Chris Dickson.

Dickson sagde efterfølgende, at det stort set kun er numrene i sejlede, de ikke har optimeret, resten af båden er blevet gennemgået fra A til Z, og de har fundet speed uden at måtte gå på kompromis under optimeringen.

"Jeg synes, at Oracle ligner den forbandet gode båd, som vi regnede med se i tirsdags (dagen hvor skørterne faldt). Den er meget velorganiseret helt ned i detaljen. Det er tydeligt, at der er blevet lave mange ændringer, siden vi mødte dem sidst, og derfor ser vi denne gang frem til er ordentligt søslag," vurderede Russell Coutts, der dermed fik sagt, at det var småt med modstad, da de to både sidst mødtes i semifinalen, hvor Alinghi vandt 4-0.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer