Orm tabte til Alinghi

02-11-2002 03:17 Hans Henrik02 Nov 2002 2:17 - Nikolaj Dyring
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

På en forkortet bane, hvor der kun blev sejlet to omgange i stedet for de oprindelige tre, måtte Victory Challenge konstatere, at Alinghis båd på kryds sejlede hurtigere end Orm. Efter mere end halvanden times sejlads blev forskellen på 29 sekunder i mål. Ikke meget i forhold til sejladsens længde, men der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af sejladsen, selvom Jesper Bank da absolut gjorde sit bedste for at udfordre Alinghi. Især i starten var det flot at se, at Jesper Bank bestemte og fik timet starten bedst.
Mens Victory Challenge blev slået af Alinghi, tabte GBR Challenge til Oracle.
Kampen om den samlede femteplads står inden sidste sejlads mellem Victory Challenge og GBR Challenge, og det bliver sidste sejlads, som kommer til at afgøre det. I sidste sejlads bytter de to modstandere i forhold til nattens første sejlads. Skulle GBR Challenge og Victory Challenge begge tabe deres sidste sejlads, vinder den skandinaviske båd over englænderne.
Pga. skade på båden kunne Oracle ikke sejle sidste sejlads mod Victory Challenge, som derfor er udsat til i morgen, så der går endnu et døgn, før Victory Challenge er færdig med round robin to. Skulle GBR Challenge tabe nattens anden sejlads mod Alinghi, vil det allerede i nat være afgjort, at Victory Challenge slutter som femmer uafhængig af udfaldet af morgendagens match mod Oracle.

Det blev også i nat afgjort, hvem der ender på den samlede niende plads og dermed må tage hjem nu, og det blev ikke overraskende Mascalzone Latino, som i sidste sejlads blev slået af Le Defi Areva.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer