Gehrs og Mohr! Start telefonkæde!

22-10-2002 11:38 Hans Henrik22 Oct 2002 9:38 - Morten Brandt
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Det kan betegnes som en decideret skræller at stå op om natten for at konstatere, at der enten er vindstille eller stormvejr på den anden side af Jorden.

Man kender det efterhånden - man står op i det kolde vintermørke. Vakler hen til tv'et, tænder for kassen ser reklamer i 10 minutter for så at konstatere, at sejladserne er udsat på grund af manglende vind. Det må vi gøre noget ved.

En dyr, men brugbar mulighed ved vindstille er at få newzealænderne til at investere i kæmpe vindmaskiner, der fra land kan opblæse golfen ud for Auckland.

Et andet og endnu dyrere alternativ er at bygge en indendørs arena for sejlsport. Det indbyggede ventilationsanlæg skal sikre, at sejlerne oplever hverken for meget eller for lidt sug - i sejlene.

En tredje mindre spektakulær, men langt mere økonomisk løsning er at udstyre Sten Mohr og Sven Gehrs med en mobiltelefon og nummeret på en sikker seer. Når vindforholdene er optimale ringer kommentatorerne til den sikre seer, der så ringer videre til de to næste i kæden, som så igen ringer videre... På denne måde vil alle interesserede natteravne meget hurtigt være brifede om de gunstige vejrforhold og kan efterfølgende sætte sig tilrette inden 5-minutteren.
For en god ordnes skyld skal vi lige nævne, at vi har talt med TV3, der oplyser, at de natlige seertallene er højere end forventet.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer