Ray Davies var ikke i tvivl. På en dag som i dag er det her optimale forhold. Fladt vand, ikke en sky på himmlen og 12-14 knobs vind. Det fås ikke bedre.

AC: Nu stiger spændingen på Bermuda - Er 'cyklerne' den gamechanger mange håber på?

18-04-2017 06:11 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Som når fodboldspillerne fra de store klubber verden over, eller når Formel1 racerkørerne går en tur på banen, ja så var Emirates Team New Zealand en tur på vandet for at besigtige forholdene som de skal sejle under på Bermuda.

Emirates Team New Zealand er nemlig også ankommet til Bermuda, så alle seks Teams nu er samlet, og det helt store spørgsmål rejser sig uundgåeligt - vil vi se en 'gamechanger' som mange fans håber på, når Emirates Team New Zealand hiver hjem i deres hydrauliske storskøde, ved at trampe i pedalerne?

Mange øjne vil hvile på ETNZ

Der vil helt sikkert hvile et ekstra pres på de opfindsomme ingeniører fra New Zealand. Cykler/pedaler hos grinderne har været prøvet før, men ikke på de potente AC-racere som sejler over 40 knob.  Sidst vi så 'cykler' om bord var det på langsomt sejlende kølbåde, som når de nåede 10-12 knob, ja så snurrede alt om bord af begejstring over topfarten! Nu er der tale om helt andre kræfter samt hastigheder. 

Artemis har vist overskud under de seneste træningsdage. Kan Emirates Team New Zealand være med. Alt dette finder vi ud af i nærmeste fremtid, hvor næste trænings-session afholdes:

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer