Skriv til Danmarks ’Mr. America’s Cup’

06-08-2013 17:30 Søren Øverup05-08-2013 15:30 - Lars Jørgensen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Sidder du efter America's Cup-udfordrernes indledende sejladser i Californien, med et eller flere ubesvarede spørgsmål om de spektakulære fartøjer på San Francisco Bugten, som den seneste måned har revolutioneret sejlsportens ældste kapsejlads?

Så har du nu chancen for at få svar på dine spørgsmål fra en af de designere, der har været med til at udvikle de foilende AC72-katamaraner og fortsat arbejder på at optimere dem: Den italienske udfordrer Luna Rossas danske designer Michael Richelsen.

Hvordan får man de store katamaraner til at 'flyve'? Hvad betyder de nye vingesejl? Hvorfor er bådenes ror og sværd så omdiskuterede?

Disse spørgsmål og mange flere er Michael Richelsen, som i 30 år har været ansat i skiftende America's Cup-syndikater og i 2007 vandt kapsejladsen med schweiziske Alinghi, klar til at besvare fra Luna Rossas base i USA i det omfang, han kan afse tid til det under sejladserne.

Skriv dit spørgsmål og dit navn i en e-mail til baadmagasinet.dk's journalist Lars Jørgensen på adressen ljreporter@hotmail.com, så sørger han for, at dit spørgsmål når frem til Danmarks 'Mr. America's Cup'.

Læsernes spørgsmål offentliggøres sammen med Michael Richelsens svar.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer