Team Artemis havde i weekenden besøg af ejeren Torbjørn Tornquist. Foto: Artemis Racing Team

Chefen besøgte Artemis Racing Base

16-01-2013 08:00 Trine Søe16-01-2013 07:02 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Torbjørn Tornqvist, den svenske ejer af Artemis Racing, var i San Francisco i sidste weekend for at besøge Artemis holdet. Det var Tornqvists første besøg på Artemis Racing Base i Alameda. Her sejlede han med holdet under et træningspas på en kølig solrig eftermiddag. Umiddelbart kan han lide, hvad han ser.

"Der er en masse ting at blive imponeret over - båden, den know-how der ligger bag og ikke mindst besætningens arbejde", sagde han efter sejladsen. "San Francisco Bay vil være helt fantastisk som kapsejladsbane. Det er så tæt på kysten, og selv i dag var der en masse mennesker ude at se på".

Vil bidrage positivt til sejlsporten

Tornquist er ikke i tvivl om, at den 34. udgave af America's Cup vil bidrage til sejlsporten. "Jeg tror, det virkelig er et skridt ind i det 21. århundrede og vil bringe noget helt nyt til sejlsporten. Sejladserne vil helt sikkert nå ud til et publikum, der ikke er sejlere. Det er ikke let at overbevise dem, der ikke forstår eller har prøvet at sejle - men jeg tror, vi kan give dem noget, de aldrig har set før".

Tornqvist mener ligeledes, at Artemis holdet er tilbage på sporet efter et mindre tilbageslag i forsommeren, da den første vinge brækkede under træning. "Jeg er tilfreds med holdets fremskridt. Naturligvis er der tilbageslag, men det er et spørgsmål om, hvordan du håndterer disse".

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer