fbpx

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Inkluder i Newsletter: Nej

Der bliver med sikkerhed dansk deltagelse i finalen, når Women’s World Match Racin Tour slutter senere i dag – alle tre danske teams er nemlig videre til seminfinalerne, hvor den dobbelte regerende mester Anna Östling og hendes WINGS følger de tre danske.

Overalt vinder
Anna Östling og hendes rutuinerede WINGS team kan for øvrigt allerede kåres som samlet vinder af årets Tour, da hendes nærmeste konkurrent til overalt-titlen, da Cilia Willisson (NZL) aldrig rigtig fandt rytmnen i Skovshoved og de store DS37'ere.

Lea Richter Vogelius får, som samlet vinder af de to Round Robin, lov til at vælge modstander – og mon ikke vi får et danskermøde i semi? Vogelius kan vælge mellem Camilla Ulrikkeholm – det forholdsvis nye lokale Team Seagulls med Kristine Mauritzen, eller som tidligere nævnt den dobbelt regerende mester Anna Östling.

skærmbillede 2023 09 24 kl. 08.00.42

Hvem skal møde hvem?
Et lille tilbageblik på de to Round Robin viser at Vogelius både har tabt til Östling og Ulrikkeholm, så mon ikke de ene semi 'hedder' Vogelius vs. Mauritzen, og så må Ulrikkeholm tage sig af Östling i den anden - blot et gæt herfra.

For læseren der undrer sig over Vogelius bliver udråbt som samlet vinder af de to Round Robin må vi henvise til Match Racen's 'count back' system - for umiddelbart har Ulrikkeholm og Östling præcis samme antal sejrer, men så handler det om 'hvem-har-slået-hvem.  

De resterende fire hold - Brooke Wilson (AUS), Celia Willison (NZL), Juliet Costanzo (AUS) og Julia Aartsen (NED) skal dyste i en ’Queen of the Castle’ hvor de sejler om 5. - 8. pladserne.

Sejladserne starter kl. 10: 00 på den sydlige del af Skovshoved Havn, hvor Halgodt vil være et genialt sted at følge finalesejladserne.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *