fbpx

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort fotogalleri

Related Articles: WWMRT: Se finalerne fra 'roof-top' terrasse
Inkluder i Newsletter: Nej

Det var et Øresund og Skovshoved som viste sig fra den bedste side, da borgmesteren i Gentofte Kommune Michael Fenger åbnede Women’s World Match Racing Tours sidste stævne på årets Tour-kalender.

Og de tre danske teams i stævnet lagde hårdt ud på vandet – både Team Katnakken med skipper Lea Richter Vogelius og ’the comeback team’ med skipper Camilla Ulrikkeholm var ubesejret efter første-dagen.

Værd at bemærke er, at de to teams som kæmper om den samlede titel, begge tabte sejladser – Anna Østling til Ulrikkeholm, og Cilia Willison tabte til både Team Katnakken og det tredje danske team med skipper Kristine Mauritzen.

Men men, der er lang vej igen. De udenlandske teams skal nok lige vende sig til de forholdsvis store DS37, og i dagens pressemeddelelse fra WWMRT udtaler Cilia Willison, nummer ét i den samlede stilling da også They are bigger boats for sure and it took us a few races to get used to their handling, but we are in good shape and looking forward to tomorrow.”

Ét minuts stilhed
Åbningsceremonien startede ud med og ære en af KDYs frivillige. Johan Dahl, sov stille ind tirsdag aften efter kort tids sygdom. Johan havde glædet sig til at deltage som frivillig, men nåede at engagere såvel hans voksne børn samt børnebørn, hvilket naturligvis er et stort aktiv for klubben. Ære være hans minde.

Herfra bød formand for KDY Anne Sofie Munk Hansen alle sejlerne velkommen, i en velkomsttale hvor der også blev sagt stor tak og applaus til de mange frivillige der er trådt til for et så stort stævne kan gennemføres, inklusiv et ekstra stort applaus til energibomben, stævneleder Bjarne Patuel Nielsen.

Aktiv formand
Og på WWMRT blev der ifølge arrangørerne skrevet historie, da Anne Sofie Munk Hansen skiftede fra velkomst-tøjet og hoppede i sejlertøjeet. Munk Hansen er nemlig en del af Team Katnakken, og så vidt vides, er det ikke sket tidligere, at en formand går direkte fra velkomsttalen, og om bord for at dyste om Match Race guldet i et Grade-1 stævne. Stærkt af KDYs formand, som på den måde går forrest – både som frivillig, og aktiv sejler.

Der sejles frem til søndag, hvor der skal kåres to gange vindere. Dels for selve stævnet i Skovshoved, men også vinderne af den samlede WWMRT skal have overrakt medaljer.

Se fotogalleri fra Sailing.pics herunder

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *