fbpx

Women's WMRT: KDY / Skovshoved i eksklusivt selskab

Inkluder i Newsletter: Ja

Når Womens World Match Racing Tour skydes i gang kommende sæson, så bliver det med KDY i Skovshoved som vært, i det afsluttende stævne ud af fire på årets kvinde-tour.

I alt er der planlagt fire stævner, to 'over there' i San Francisco og Annapolis, og på det europæiske kontinent i Le Havre Frankrig, og så med KDY som vært i Skovshoved.

Tre hurtige
De tre første stævner fyres hurtigt af i kalenderen, hvor der sejles i San Francisco fra 24. - 28. april, for at fortsætte et par dage senere, fra den 30. - 4. maj i Annapolis. Herfra går det videre i Frankrig ultimo maj, fra den 26. - 29. maj, mens Skovshoved slår dørene op, og gentager successen fra sidste år, fra den 21. - 24. september.

Til pressen udtaler stævneleder Bjarne Patuel, "2022 var en kæmpe succes for de tre danske hold og ikke mindst de ni udenlandske, der mestrede via teknisk snilde, at håndterede DS37erne" - både bygget til Match Race.

Fortsætter den gode stil

2023 vil blive endnu et Clean Regatta, hvor bæredygtighed vil være højt prioriteret efter succesen hvor KDY efterfølgende modtog Platinum Level certifikat fra Sailors For The Sea i 2022. Man vil fortsætte de gode initiativer fra 2022, hvor blandt andet 

designeren Mathias Falkenstrøm var ophavsmand til nogle biomedaljer lavet af 100% natur materialer som søgræs og tang - pokalerne blev støbt i aluminium, som er et af verdens mest bæredygtige metaller, ligesom der blev indledt et forrygende samarbejde med dykker Helene-Julie Zofia Paamand @underwaterambassador, med fokus på oprensning af havbassin før og efter stævnet. 


Patuel slutter "vi vil leve op til denne høje standard og gøre alt for at vores sport bliver endnu mere ren og bæredygtig" 

Wildcards - og nye terminer
Der stilles hele to Wildcars til rådighed, og for at finde vinderne af disse, så rykkes Danish Open til 2. - 3. september, så man ved dette stævne kan uddele disse. Ændringen betyder også at DM i Match Race flyttes, og nu afvikles fra den 10. - 11. juni.
Udvalgte artikler *