Whaly en sødygtig fiskerjolle

Her kan du købe og læse Whaly en sødygtig fiskerjolle. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Whaly en sødygtig fiskejolle

Whaly der er produceret i Holland er et relativt nyt produkt. Ikke kun i Danmark, men i hele verden. Bådene er rotationsstøbt i Holland. Bådene er lavet af polyætylen der er et stærkt og holdbart plastmateriale. Materialet er tilmed uv-bestandigt og utroligt stærkt. Yderligere kan plastmaterialet genanvendes.

Alle både er produceret i et stykke og er dobbelt-skrogede. Whaly både findes i dag i syv forskel-lige størrelser fra 2,10 meter til 5 meter.
Bådene kunne i et hurtigt glimt minde om en gummibåd, og der er for de mindre modeller en vis lighed med gummibåde. Det er også gælden-de for Whaly 435, som Bådmagasinet har testet i dette nummer.
Ligner en gummibåd
Som en anden gummibåd sidder man ofte på  luftpølserne under sejlads. Her er der i sagens natur ikke nogen luftpølser at sidde på, da  båden ikke er pustet op, men lavet af et fast plast-materiale. Opbygningen af Whaly 435 er lidt på samme måde som en gummibåd.

Pris: 15 kroner / 3 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2017.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Whaly en sødygtig fiskerjolle
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer