fbpx

Vestas har lukket hullet

Inkluder i Newsletter: Ja

Arbejdet med at få Team Vestas 11 Hour Racing tilbage på vandet skrider frem. I går kunne man på teamets Facebook side nyde billederne af det håndværk der skal til for at få båden flydende igen.

Der er jo bestemt ikke tale om nogen lille reparation, men på trods, er det lykkes at få lukket hullet, mens deres 6 øvrige modstandere kæmper i et stort område med ganske svag vind. Det bliver ikke til mange hundrede sømil pr. døgn, og området med svag vind er så stort, at der går flere døgn før bådene igen vil være oppe i fart.

VestasII

Den sidste fin-justering for at få det hele til at passe sammen! Vestas har fået ny bagbord side/stævn. Foto: Vestas 11 Hour Racing/

Scallywag i front - igen

Lige nu er vinderen af seneste etape Scallywag igen i front, ganske tæt forfulgt af Brunel (uden Dolmer, red.) og med AkzoNobel som lige pt. er noteret som nummer tre - det er noget af en gyser. Dem som kommer bedst ud af området, vil med stor sandsynlighed også være dem som træder øverst op på podiet i Auckland. De førende både er lige nord for øen Vanuatu, øst for Australien i Stillehavet - Der er lige godt 1.000 sømil hjem...

Skærmbillede 2018 02 21 kl. 07.09.56

Nummer et og to i den samlede stilling, Mapfre og Dongfeng er faktisk sidst på etapen til Auckland. Vinderen fra seneste etape til Hong Kong, Scallywag er i front, med Brunel og AkzoNobel som tætte forfølgere. Hvem kommer først ud af det enorme område med svag vind?




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *