fbpx

Når potten kalder

Inkluder i Newsletter: Ja

Uger og dage, '24-7' lever sejlerne tæt sammen om bord på VOR bådene. Der spises, soves, slappes af mellem vagterne, og så arbejdes der naturligvis hårdt på dækket når de mange sejlskift, bomninger og taktiske manøvre skal gennemføres.

Naturlig ting

Men sådan en helt naturligting for os dødelige læsere, at gå på toilettet, det kan få mange om bord på en båd til at gå i 'panik'. Personligt kender jeg rigtig mange skippere, som simpelthen ikke vil have at man bruger sø-potten, af den simple grund at lortet (undskyld) ofte stopper til...Det får mig faktisk til lige at lave lidt reklame. I vores trykte udgave af Bådmagasinet, som udkommer næste torsdag (abonnenterne kan have det fra fredag, red.) - ja der har vi faktisk en artikel om hvordan du undgår problemer med potten, hmm - ganske pudsigt.

Åbent under dæk

På VOR bådene har de den udfordring at meget er åbent bygget op. De laver mad, sover, navigerer, men har også mulighed for at gå på toilettet 'down under' - og det hele foregår med få meters afstand - der er flere måder de kan vælge at træde af på naturens vegne. Forleden gik det lidt galt for skipper Simeon Tienpont...

Nyd her Nikolaj Sehested & Co. berette om deres muligheder om at forsørge

 









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *