fbpx

VOR: AkzoNobel og Sehested stadig uden skipper!

Inkluder i Newsletter: Ja

Fredag aften sent, kom det frem at Simeon Tienpont ikke skulle være skipper om bord på Team AkzoNobel, den båd som danske Nicolai Sehested er rorsmand, trimmer og boat captain på.

Det blev ikke rigtig tydeliggjort om Tienpont var fyret, eller om han selv var gået, efter uenighed med ledelsen. Søndag aften blev der sendt en kortfattet meddelelse - en af dem som egentlig ikke siger så meget, men vi kan dog konstatere at Tienpont selv valgte at gå - dog efter hans firma bag ham selv var blevet opsagt af AkzoNobel..!

Forklaring følger

Bag skipperen Siemon Tienpont står administrationsfirmaet STEAM, og de havde i følge AkzoNobel overtrådt kontrakten med AkzoNobel - hvordan og med hvad fremgår ikke, men overtrædelsen skulle være så grelt at kontrakten med STEAM blev opsagt med øjebliklig virkning. Men, Siemon Tienpont blev, igen i følge AkzoNobel, tilbudt at blive om bord som skipper. Tienpont valgte at stå af.

Teamets 'Watch Captain' Brad Jackson nævnes som mulig skipper, men på flere internationale medier er danske Nicolai Sehested også i spil - en ting er sikkert, denne uro kan ikke undgå at få indflydelse på al den planlægninger der er op til en tur.

Der er lige godt seks dage til denne udgave af Volvo Ocean Race stater, og med disse udfordringer for AkzoNobel kan man vist roligt sige at det ikke er den bedste optakt til en tur rundt om jorden. 

AkzoNobel sluttede næstsidst i lørdagens In-Port race i Alicante - nummer seks ud af syv. 

 









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *