fbpx

Sanya udgår – ny chance for Kirketerp

Inkluder i Newsletter: Ja

Skipper Mike Sanderson og Team Sanya holdet er ekstremt skuffede. Bliver holdet klar til næste etape er nu spørgsmålet. Foto: TIM STONTON/Volvo Ocean Race.

Det er en ulykkelig situation for det kinesiske hold Team Sanya. Skroget blev så slemt skadet den første nat under Volvo Ocean Race, at holdet ikke kan genoptage deltagelsen på første etape. Og her slutter problemerne ikke.

Kan også misse 2. etape
For det bliver en kamp med tiden for at få båden repareret og sendt til Cape Town. I værste fald kan skaden og koste deltagelse under in-port sejladsen i Cape Town samt anden etape. Skipper Mike Sanderson håber på det bedste og bruger nu den tid det tager at vælge den rigtige løsning for holdet.

Kirketerps chance
En af dem der kommer på overarbejde er Martin Kirketerp der er en del af holdets shore crew. Kirketerp er den hårdtarbejdende type der går hele vejen for at få en chance. Drømmen er at sejle med på en af VOR-bådene og den drøm kan måske gå i opfyldelse når Sanya igen kommer på vandet.

Holdet fordækker Andy Meiklejohn brækkede nemlig foden under et sejlskift i de ekstreme forhold. Vælger skipper Mike Sanderson at hente en ny gast ind på holdet eller benytte sig af Martin Kirketerps evner må tiden vise.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *