fbpx

100 dage til VOR-start


Abu Dhabi Ocean Racing vil spille med musklerne under Fastnet Race i kamp mod Groupama og Team Sanya. Foto: ABOR.

             6 offentliggjorte hold, og et endnu unavngivet spansk hold, er i fuld gang med forberedelserne til starten på Volvo Ocean Race om 100 dage.<br />


Abu Dhabi Ocean Racing er i fuld gang med at teste deres nye VO70’er ”Azzem” i Cascais, Portugal. Her vil træningen fortsætte indtil holdet flytter længere nordpå for deltagelse i Fastnet Race i Sydengland. Sammen med Abu Dhabi-holdet deltager også franske Groupama og kinesiske Team Sanya.

Skipper på Azzem, Ian Walker, siger: ”Vi ved at de andre hold vil være der, så vi vil helt sikkert flekse med vores muskler uden at slippe for meget ud af posen.”

Træner i Lanzarote
Spanske Telefonica og amerikanske PUMA er rykket til Lanzarote, hvor også de to Ericsson-både trænede før sidste VOR. PUMA sejlede hele vejen fra Newport, USA, til den spanske ferieø, hvor turen over Atlanten var som kapsejlads under Transatlantic Race. En sejlads PUMA vandt overalt.

På vej til Europa
Team New Zealands båd Camper er lige nu på vej til Europa om bord på et Mærsk-skib efter tre måneders test i Auckland. Nu har besætningen fri indtil båden ankommer til England tidligt i september.

Franske Groupama er tilbage på hjemmebane i Lorient og gennemgår et 3-ugers refit efter deres intensive testsejladser.

Kina klar i brugtbåd
Kinesiske Team Sanya, der blev offentliggjort i sidste måned, skal styres af den tidligere VOR-vinder Mike Sanderson. Holdet er ved at refitte den gamle Telefonica Blue-båd som Bouwe Bekking var skipper på i det seneste VOR. Når båden er klar sejler de som sagt også med i Fastnet Race.

http://volvooceanrace.com