fbpx

VOR: Vellykket Volvo arrangement - nå ja, lige bortset fra...

Inkluder i Newsletter: Ja

Med hensyn til fredagens Volvo Ocean Race Fly-by arrangement, så må vi sige at alt forløb lige efter bogen. Den helt klassiske, hvor de knap så sejlkyndige syntes det var længe og vente, mens alle sejlerne som er vandt til det, havde en fest.

Flere tusinde havde fundet vej i det skønne sommervejr, og vind var der heldigvis – også inden i havnen, hvor de syv VOR både skulle runde det udlagte mærke. Og vi taler om helt inde i havnen, ganske få hundrede meter ude foran Dokk1, et sted som senere skulle vise sig at komme i centrum.

Bådene fik rundet i den rækkefølge som det første døgn fra Göteborg havde skabt, intet gik galt med den begrænsede plads, selv om flere af bådene kom ganske tæt, i par af to. Således havde Brunel og AkzoNobel under 20 sekunder mellem sig, og begge både var meget tæt på hinanden i selve mærkerundingen.

Nu går turen for sejlerne tilbage mod Norge, for så at strække ud i et langt stræk ned gennem Nordsøen og med kurs mod Haag i Holland, hvor årets Volvo Ocean Race slutter. Det bliver en mega tæt afgørelse, og vinderen skal med stor sandsynlighed finders mellem Dongfeng og Mapfre, som har fået skabt et pænt hul ned til Brunel.

P-hus ved Dokk1
Lad mig komme tilbage til Dokk1 – et flot sted, med et imponerende smart og højteknologisk p-anlæg. Det er nok de ord man kan sætte på det p-hus som er placeret under Dokk1 i Aarhus. (fuldautomatisk robot løsning!)

Men da rigtig mange sejlere, samt øvrige lokale, skulle hjem fredag eftermiddag, så var anlægget brudt sammen! Lige nu sidder deres udsendte på Aarhus banegård, dagens andet arrangement kalder, mens resten af Team Bådmagasinet blev nød til at vente på bilen! Der kunne gå op til flere timer, før man havde løsningen på at få ca. 600 biler op af ’kælderen’ hvor teknologien var brudt sammen.

Det er næste traveligt at kalde det for en Aarhus historie, men det kan måske også blive for smart? Det var der i hvert tilfælde ca. 2-300 mennesker som hurtigt kunne blive enige om, men lad det nu ikke gå ud over Volvo arrangementet, som havde sørget for super fine forhold og underholdning. Jeg hørte lige Peter AG synge ’Lav sol over Aarhus’ da jeg forlod havneområdet – den er jo nok gået helt ned, inden teamet når hjem?

Læs artiklen på JP.dk om det kaos der udspillede sig i p-huset ved Dokk1 her. (eksternt link til jp.dk)









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *