fbpx

Vestas har lukket hullet

Arbejdet med at få Team Vestas 11 Hour Racing tilbage på vandet skrider frem. I går kunne man på teamets Facebook side nyde billederne af det håndværk der skal til for at få båden flydende igen.

Der er jo bestemt ikke tale om nogen lille reparation, men på trods, er det lykkes at få lukket hullet, mens deres 6 øvrige modstandere kæmper i et stort område med ganske svag vind. Det bliver ikke til mange hundrede sømil pr. døgn, og området med svag vind er så stort, at der går flere døgn før bådene igen vil være oppe i fart.

VestasII

Den sidste fin-justering for at få det hele til at passe sammen! Vestas har fået ny bagbord side/stævn. Foto: Vestas 11 Hour Racing/

Scallywag i front - igen

Lige nu er vinderen af seneste etape Scallywag igen i front, ganske tæt forfulgt af Brunel (uden Dolmer, red.) og med AkzoNobel som lige pt. er noteret som nummer tre - det er noget af en gyser. Dem som kommer bedst ud af området, vil med stor sandsynlighed også være dem som træder øverst op på podiet i Auckland. De førende både er lige nord for øen Vanuatu, øst for Australien i Stillehavet - Der er lige godt 1.000 sømil hjem...

Skærmbillede 2018 02 21 kl. 07.09.56

Nummer et og to i den samlede stilling, Mapfre og Dongfeng er faktisk sidst på etapen til Auckland. Vinderen fra seneste etape til Hong Kong, Scallywag er i front, med Brunel og AkzoNobel som tætte forfølgere. Hvem kommer først ud af det enorme område med svag vind?
World Sailing

Populært stævne på vej mod rekord

Sejlsportsliga

Sailors for the Sea: Endnu en platin-pris til dansk stævne

Havne

Alternativ til klapning: Ny teknik testes i Marina City

Singlehand

Golden Globe Race: Førte med 900 sømil, da bølgen ramte

Havne

Sommerjob på Svendborg Havn?

Udvalgte artikler *