fbpx

Vestas har lukket hullet

Arbejdet med at få Team Vestas 11 Hour Racing tilbage på vandet skrider frem. I går kunne man på teamets Facebook side nyde billederne af det håndværk der skal til for at få båden flydende igen.

Der er jo bestemt ikke tale om nogen lille reparation, men på trods, er det lykkes at få lukket hullet, mens deres 6 øvrige modstandere kæmper i et stort område med ganske svag vind. Det bliver ikke til mange hundrede sømil pr. døgn, og området med svag vind er så stort, at der går flere døgn før bådene igen vil være oppe i fart.

VestasII

Den sidste fin-justering for at få det hele til at passe sammen! Vestas har fået ny bagbord side/stævn. Foto: Vestas 11 Hour Racing/

Scallywag i front - igen

Lige nu er vinderen af seneste etape Scallywag igen i front, ganske tæt forfulgt af Brunel (uden Dolmer, red.) og med AkzoNobel som lige pt. er noteret som nummer tre - det er noget af en gyser. Dem som kommer bedst ud af området, vil med stor sandsynlighed også være dem som træder øverst op på podiet i Auckland. De førende både er lige nord for øen Vanuatu, øst for Australien i Stillehavet - Der er lige godt 1.000 sømil hjem...

Skærmbillede 2018 02 21 kl. 07.09.56

Nummer et og to i den samlede stilling, Mapfre og Dongfeng er faktisk sidst på etapen til Auckland. Vinderen fra seneste etape til Hong Kong, Scallywag er i front, med Brunel og AkzoNobel som tætte forfølgere. Hvem kommer først ud af det enorme område med svag vind?
Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude og lege med de store - se video

Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Kapsejlads

Øhavet Rundt melder klar for 52. gang

★ Tursejlads

★ Fjällbacka og Fjällbacka Skærgården - et 'must'

Kort nyt

Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?