Vinterhavn på langtur uden for sejlsæsonen.

Her kan du købe og læse Vinterhavn på langtur uden for sejlsæsonen.. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Vinterhavn på langtur uden for sejlsæsonen.

Det kan være både regnfuldt og koldt i vintermånederne, og her slår en bimini (et solsejl) ikke til.
Det er ikke sommer hele året blot fordi man er kommet syd for Biscayen. Faktisk kan det være både regnfuldt, koldt og blæsende at have sin båd stationeret i ”de varme lande”; men vintersæsonen byder på en række problemer men også muligheder, som vi ikke er vant til i de hjemlige farvande og som bør overvejes på forhånd.

Er man først kommet af sted på sin drømmetur til Middelhavet, står alle muligheder åbne, og oplevelserne hober sig op. I mange områder er oktober en af de bedste måneder at sejle i, men før e3ller senere bliver det nødvendigt at se sig om efter et passende vinterkvarter.
Grundlæggende er der tre muligheder: Man kan enten, som det stadig er det normale herhjemme, tage åden på land, gå i vinterhi og dyrker andre interesser. Eller som andre ”omrejsende” slå sig ned for en tid: Samle op på ”kontorarbejdet” og andre indendørs sysler og i øvrigt nyde at opholde sig i på det samme sted i en længere periode. Det giver muligheder for at stifte nærmere bekendtskab med lokalområdet og dets befolkning. Endelig kan man skifte mellem de to former for vinterhavn, noget vi har forsøgt at gøre på Troldand.

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2017.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Vinterhavn på langtur uden for sejlsæsonen.
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer