Valiant 630 Pro XS - Som taget ud af en actionfilm

Her kan du købe og læse Valiant 630 Pro XS - Som taget ud af en actionfilm. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Italienske Valiant er kommet med en ny. Ikke bare en lille ny, men en lækker nyhed på gummibådsfronten. Bådmagasinet har testet den velsejlende Valiant 630 Pro XS med en Mercury F115EXLPT Pro Xs 4-takt på Køge Bugt.

Gummibåden er næsten som taget ud af en actionfilm. Med røde stafferinger og trimmings på gummibåden matcher det motoren eller er det omvendt? Pontonerne er i sort hypalon med sort carbon-look. Det korte og lange er at gummibåd og motor designmæssigt også i farvevalg er som skabt for hinanden. Udseendemæssigt er det et flot og lækkert designet sæt, men hvad med performance på vandet. Kan Valiant 630 Pro XS levere varen?
Mange passagerer
På Køge Bugt var der på testdagen krusninger på overfladen og vel 4-5 sekundmeter vind. Ikke just vejret til at prøve denne gummibåd til grænsen i forhold til sødygtighed. Med en længde på 6,3 meter og en bredde på 2,5 meter er det ikke nogen tynd og slank gummibåd. Der er plads til at laste – faktisk op til 13 personer på pontonerne og med tre solide liner på hver, er der noget holde i. På testdagen er der kun to personer om bord, så motoren kommer ikke på overarbejde.

Pris: 15 kroner / 2 sider. Kilde: Bådmagasinet 02/2018.

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Valiant 630 Pro XS - Som taget ud af en actionfilm
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer