Utrolig rekord –der snart vil falde

Her kan du købe og læse Utrolig rekord –der snart vil falde. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Francois Gabart er blevet kaldt sejlsportens Mozart; et geni, der på virtuos vis præsterer det umulige og samtidig får det til at se legende let ud.

Seneste eksempel er Francois Gabarts genialitet den nye rekord rundt om jorden for solo-sejlere, hvor han barberede næste en fuld uge af den stående rekord – der for et år siden blev opfattet som meget svær at hamle op med.
Francois Gabert er født den 23. marts 1983, og blev fransk mester i Optimistjolle i 1997, i Moth 1999 og i 2003 tog han junior-VM i Tornado. Sam-tidig har han vundet stor set alt, hvad der er værd at vinde som solo- og shorthandsejler – eneste undtagelse er etape-sejladsen La Solitaire du Figaro, hvor han indtil videre må tage til takke med en andenplads som bedste resultat i 2010.

Pris: 20  kroner / 4 sider. Kilde: Bådmagasinet 02/2018.

20,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Utrolig rekord –der snart vil falde
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer