Se pinsesolen danse i Vesterø Havn på Læsø. Foto: Visitlæsø

Tag til Læsø i Pinsen

Solskinsøen Læsø lokker i pinsen med Havets Dag. Pinsedag, d. 20. maj summer Vesterø Havn af liv sjove oplevelser og konkurrencer for både voksne og børn.

17-05-2018 11:24 Katrine Bertelsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Søndag den 20. maj 2018, kl. 11 – 16 er der mulighed for at få en hyggelig dag i Vesterø Havn på Læsø. Så hvorfor ikke lade pinseturen gå til solskinsøen i Kattegat.
Læsø overhalede for nylig Bornholm som landets mest solrige sted, så der er næsten solskinsgaranti.

Havets dag byder på masser af aktiviteter for både børn og voksne. Der er masser af boder med både fisk, tang, rav og meget andet, og naturligvis mulighed for at få en lækker frokost og lidt at drikke.

Havets dag byder bl.a. på:

  • Lækre fiskeretter
  • Sejlture med Læsø Museums kutter Ellen
  • Folkedanserne optræder på kajen
  • Krabbefangerkonkurrence for børn
  • Kunsthåndværk og rav
  • Musikalsk underholdning

... og i øvrigt meget andet spændende med relation til havet.

Programmet byder bl.a. på sæl-safari, irsk folkemusik, krabbefangerkonkurrence og kåring af Læsøs bedste hummersuppe. Du kan se det fulde program her.

Læsøs bedste hummersuppe 2018

Alle kan deltage. Om man er en restaurant, kogekone eller bare godt kan lide at lave mad, så har man en mulighed for at vinde prisen som den, der laver Læsøs bedste hummersuppe 2018.
Man skal aflevere et bud på den bedste hummersuppe i restaurant ’Hummerens Hus by The Balcony’, søndag den 20.maj fra kl.12-15.30. Her vil et skarpt dommerpanel vurdere suppen.

Præmien er en menu til seks personer, inkl. vinmenu, til Hummerens Hus, som kan benyttes når man ønsker det, inden for åbningstiderne dog.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer