fbpx

Livlig polsk cruiser til spotpris

Inkluder i Newsletter: Ja

Familiecruiseren Balt 27 koster blot 150.000 kr. i sin mest skrabede version med rorpindstyring, uden f.eks. motor og toilet. Det er dog uden moms og hjemtransport fra værftet, der ligger i Augustów i det østlige Polen.

I dette tilfælde får man til en meget billig ny 27 fods båd, endda selv om man sætter de ekstra omkostninger højt til f.eks. 100.000 kr. og lægger 25 % moms oven i salgsprisen.

Vi sejlede topmodellen af Balt 27, en veludstyret Premiumversion på Augustów-søen i en god mellemluft og krapsø. Prisen for denne version er 315.000 kr., ekskl. moms og ab værft. Testbåden havde kort fast køl med dybgang på 1,28 m, og var meget veludstyret med f.eks. indenbordsmotor på 8 hk, ratstyring, elektrisk ankerspil, lille bovspryd med ankerrulle i rustfri stål, toilet, landstrøm, 3 stk. 230 volt stikkontakter, varmt vand og Webasto bådvarmer.

Læs hvordan lavprisbåden er indrettet og sejler i den seneste udgave af Bådmagasinet.

Køb artiklen - Læs artiklen "Komplet lille cruiser til spotpris". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden. Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.